Szemüvegkészítés és látásvizsgálat 
Sólyomszem Optika
Termékek, szolgáltatások
Tudjon meg többet rólunk miért érdemes minket választani. 

Ügyfeleinknek jókedvű, barátságos kiszolgálásban lehet részük és  odafigyelünk az igényeire. A lehető legjobb terméket kapják megfizethető áron. Minden termékünk megfelel a hatályos magyarországi és európai jogszabályoknak. Vizsgálatainkat az elérhető legmodernebb eszközökkel végezzük minden üzletünkben. Munkatársaink segítenek a helyes szemüvegkeret kiválasztásában és a szemüveglencsék, speciállis lencsék megfelelő elkészítésében. 
Jóminőségű kereteink nagy választékban  állnak rendelkezésre. 
Ray Ban, Armani, Mexx, Tommy Hilfigen, Carolina Herrera, Heavytools, Retro, Aboriginal
Zarita Fysh, Fairplay, Izumi, Univo, Vizzini, Orbit, Einars, 
A vizsgálatnak megfelelően elkészített szemüveget archoz, fejhez személyre adabtáljuk a próba után.
Aki már visel szemüveget de új lencsére van szüksége a vizsgálat után igény szerint a meglévő keretébe is kérheti a lencséket. 
Üzletünkben lehetőség szerint vállaljuk a már meglévő szemüvegek javítását is. Kontaklencse viselők számára Cooper Vision kontaklencsét és hozzá tartozó folyadékot nagy választékban biztosítunk. 
Hoya, Essilor, Rodenstock gyártóktól csúcsminőségü dioptriás lencséket ajánlunk az ügyfelek részére. Személyre szabottan kínáljuk a kívánt szemüveg viseléshez a megfelelő lencsetípust, melyek lehetnek: egyfókuszú, bifokális, multifokális, (progresszív) relax, munkaprogreszív, amelyeket akár monitórszűrős, fényresőtétedő vagy szinezett kivitelben is elkészítünk. 
Kiemelt ajánlatunk a multifokális szemüveglencse típus ami úgy lett kifejlesztve, hogy a viselőjének ne kelljen cserélgetni a szemüveget, attól függően, hogy olvas, vezet vagy számítógéppel dolgozik. Mivel a multifokális lencsék több szemüveget helyettesítenek egy kis időre van szükség a megfelelő viselési komfort eléréséhez. 
Még az egyfókuszú szemüveggel is előfordul, hogy az első időben szokatlan a viselése. Bifokális szemüvegnél is tapasztalhatjuk ezt. 

Tehát meg kell adni az agyunknak, az esélyt és időt, hogy hozzá szokjon, hogy észrevehetetlenné váljon a használata a mindennapokban. 

Üzleteinkben széles választékkal kaphatók napszemüvegek uv védelmű és polarizált minőségekben. Kiegészítőkkell  nagy választékban állúnk vevőink rendelkezésére mint példáúl  :  szemüvegtokok, láncok, zsinórok, 
és külömböző lencsevédő folyadékok. Folyamatos akciókkal várjuk kedves ügyfeleinket.  Szép kártyás fizetésre is van lehetőség minden üzletünkben.
Vizsgálat
Az üzleteinkben azonnal elvégezzük
Tanácsadás
Ingyenes tanácsadás ügyfeleink részére
Rendelés
Rövid határidő, egyéni dizájnnal
Minden jog fenntartva - 2021 - solyomszemoptika.hu 

Adatvédelem

A weboldalt készítette és üzemelteti az expressz-weboldalkeszites.hu