Szemüvegkeretek
A szemüvegünk a mindennapjaink részét képezi. Elsősorban a funkcionalitása miatt a tökéletes látás érdekében, de emellett egy kiegészítő is, egy ruhadarab, egy stílus, amitől teljesen egyéni és egyedi megjelenést kaphatunk. A szemüveglencse szakember segítségével történő helyes kiválasztása után második lépésként a szemüvegkeretünket kell a karakterünkhöz igazítani. 

Üzleteinkben munkatársaink segítenek abban, hogy az arcformájához illő szemüvegkeretet válasszanak és kényelmes viseletet biztosítsanak a nap bármely szakában, legyen szó munkáról, pihenésről vagy bármilyen sporttevékenységről. 

A szemüvegkeretek típusait, márkáit, formáit másképpen, más szempontok alapján osztályozhatják kortól, nemtől, karaktertől függően, de széles kínálatunkban, bőséges termékpalettánkban ugyanúgy megtalálhatók a modern formák divatos márkái, mint a klasszikus vonalvezetésű, konzervatívabb stílusjegyeket előnyben részesítő keretek, vagy a gyerekeknek készült termékek is.
A szemüvegkeret anyagában lehet műanyagból, fémből, vagy a kettő ötvözetéből készült keret.  Azok számára is van megoldás, akik a fém kereteket részesítik előnyben, de fémallergiával küzdenek, hiszen a nikkelmentes vagy titánium szemüvegkeretek nem okoznak problémát allergia esetén sem. A titánium keretek megjelenésével technológiailag szintet léptek a gyártók, hiszen ez az anyag minőségében teljesen más perspektívát nyújt az innováció területén. Könnyebb, mégis erősebb, flexibilisebb keretek készíthetők ebből az anyagból.

A fémből készült keretek kevésbé markánsak megjelenésben, diszkrétebb, visszafogottabb hatást kölcsönöznek az elegancia mellett. A műanyag kereteknek határozottabb, hangsúlyosabb megjelenése van, ami jól el tudja fedni a vastagabb szemüveglencsék vonalait is.

Térjen be Miskolcon található 4 üzletünk egyikébe és kérje munkatársaink segítségét a választásban!
Vizsgálat
Az üzleteinkben azonnal elvégezzük
Tanácsadás
Ingyenes tanácsadás ügyfeleink részére
Rendelés
Rövid határidő, egyéni dizájnnal
Minden jog fenntartva - 2021 - solyomszemoptika.hu 

Adatvédelem

A weboldalt készítette és üzemelteti az expressz-weboldalkeszites.hu